Spelregels

 

Zodat je nu alvast een beetje op de hoogte bent, staat hier direct onder puntsgewijs beschreven hoe dingen hier werken en wat je bij Exactamundo zoal kunt verwachten, naast professionele en toch betaalbare bijles.Stappenplan

Volg allereerst het 1-2-3-stappenplan, zoals beschreven bij ‘Tarieven’:

 

 • Kies eerst je kaart!
 • Schrijf je in!
 • Plan de eerste les(sen) in op de website!

Nog een paar dingen op een rijtje:

 • De norm is 1 keer per week 1 of 2 lessen structurele, induviduele bijles, op vaste tijden, met gebruik van een (virtuele) 10- of 20-strippenkaart.
 • Flexibel inplannen (steeds wisselende dagen en/of tijden) kan door steeds ‘losse lessen’ in te plannen .
 • Vaker per week inplannen kan (als er plek is natuurlijk), minder vaak (dus bijvoorbeeld 1x per 14 dagen) kan niet structureel, omdat het dan in de weg komt te zitten met de wekelijkse planning van andere bijlessers.
Afspraak maken

Een afspraak maken gaat zo:

 

 • Log in met de gebruikersgegevens die je per mail hebt ontvangen na het inschrijven op de website.
 • Kijk hier voor een volledige beschrijving en voor de richtlijnen wat betreft de tijden. Samengevat: Hoe ouder je bent, hoe later (of juist vroeger) op de dag ik je het liefst zie.
 • Zie de on-line agenda voor gaatjes (binnen de richtlijnen dus) en vind zo gemakkelijk dagen en tijden waarop jij ook kunt.
 • Ga via het menu naar ‘afspraak maken’ en plan nu zelf je les in!
Afspraken verzetten

Een gemaakte afspraak kan tot en met de avond voor de dag voor de afspraak worden verzet. Anders gezegd: wanneer de afspraak bijvoorbeeld op woensdagmiddag is, kan dit t/m maandagavond worden gewijzigd. Neem voor het verzetten van een afspraak dus tijdig contact met me op a.j.b.!

Ziek ?

‘Het kan een keer gebeuren’ natuurlijk. Daarom kun je bij mij, mits tijdig aangegeven (op het moment dat je je ‘s ochtends voor school ziek meldt, ook mij vereren met een bericht – mail, SMS, of app) één (1) maal per strippenkaart ziek zijn zonder consequenties. We verplaatsen dezelfde dag nog de afspraak naar een ander moment in de week.

Als je je al een keer eerder ziek hebt gemeld gedurende een strippenkaartperiode, of als je je niet tijdig ziek hebt gemeld, betaal je de gemaakte afspraak gewoon en zie ik je volgende week weer.

Beterschap!

Openingstijden

Van zondag tot en met donderdag kunnen er van 11:45 tot 21:30 lessen worden ingepland. Met uitzondering van maandag, dan begin ik om 15:30

Pauzes (dus geen bijles) van:    14:45 – 15:30     en    18:30 – 19:15

 

Zondag

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

11:45   22:15

15:30   22:15

11:45   22:15

11:45   22:15

11:45   22:15

 

Voor de actuele agenda, om te zien welke tijden nog niet gereserveerd zijn voor deze en komende weken, klik hier.

Meer over tijden

De afgesproken begin- en eindtijden dienen met een korrel zout van ongeveer 5 (tot hooguit 10) minuten te worden genomen.

Dat wil zeggen: de ene keer (meestal) beginnen we precies op het afgesproken tijdstip, de andere keer is er wat vertraging en beginnen we 5 minuten later met de les. Soms beginnen we 5 minuten eerder, vaker gaan we 5 of 10 minuten, of soms zelfs een kwartier langer door (in mijn pauze dan dus – dat gebeurt nog wel het vaakst).

De tijd verloopt hier dus iets flexibeler dan je gewend bent…

Hou dus rekening met dat je mogelijk een paar minuten zult moeten wachten. Ook raad ik het af om andere afspraken na de bijles al te strak te plannen, omdat er dus enige uitloop kan zijn.

Vergelijk het met de huisarts: daar moet je ook soms even wachten tot je aan de beurt bent!

Wachtruimte

Niet zoals bij de huisarts heb ik helaas geen beschikking over een goede wachtruimte!

Hierdoor is het voor iedereen het handigst als men probeert om precies op tijd te komen… maar ja…, dat is soms een hele opgave (weet ik als geen ander) zeker als het bijvoorbeeld stortregent…

Als het dan zo is dat je deze keer wat te vroeg bent (of juist op tijd, maar ik wat later doordat de les voor je uitloopt) kun je meestal wel even bij gebrek aan wachtruimte plaats nemen aan mijn keukentafel en dan pak je natuurlijk alvast je boeken erbij in plaats van je mobiele telefoon ;)

Dit geeft soms een paar minuten wat ‘gedoe’, met bijlessers die dan langs elkaar moeten lopen in een heel smal halletje, maar tot nu toe zijn we er allemaal nog zonder kleerscheuren samen uitgekomen.

De deurbel

Ohja, voordat je binnen bent gekomen, heb je één (1) x aangebeld bij de witte bel rechts naast de deur aan de lindengracht 336-1.

Ik ben altijd thuis en hoor de bel altijd :)

Ook hier kan het zijn dat het een minuutje duurt voordat ik reageer; ik zit namelijk vrijwel altijd nog aan het einde van de les met je voorganger en maak graag even m’n zin af.

Eén (1) x bellen is echt altijd voldoende,… vaker aanbellen is eigenlijk een beetje storend.

Ik kan me er iets bij voorstellen dat je dit ‘een beetje overdreven’ vindt, maar jij kunt je misschien ook iets voorstellen bij mijn beweegrededen, als je je bedenkt dat de bel hier al jarenlang,
zo’n 14 a 15 keer per dag gaat?!

Ik hoop het wel.
En bedankt alvast! ;)

Terugkoppeling
U bent een ouder/begeleider van een bijlesser en u bent op enig moment benieuwd naar voortgang of hoe dingen in de lessen gaan: gewoon naar vragen!

En dus even contact met me opnemen – liefst telefonisch.

Ik deel het graag, ik kom er alleen helaas niet meer altijd aan toe om de terugkoppeling/feedback bij iedereen op eigen initiatief te geven.

Inschrijfformulier

 

Je hoeft je maar één keer in te schrijven. De mail met inloggegevens komt daarna binnen enkele minuten. (Controleer ook je Spam/Junk mail als het langer duurt!)


  Ik wil bijles in* :  Niveau*


  ('Beginnende' is dus basisschool, VMBO en onderbouw Havo/Vwo, 'Halverwege' is bovenbouw Havo/Vwo, 'Gevorderde' is hoger of anders) :


  (*: Verplicht veld)

  Helaas...

  Voorlopig worden er geen bijlessen meer gegeven

  Ik wens iedereen veel succes met zijn of haar zoektocht!